fbpx
  • Revolucion del Cuerpo 1
  • Revolucion del Cuerpo 2
  • Revolucion del Cuerpo 3
  • Revolucion del Cuerpo 4
  • Revolucion del Cuerpo 5
  • Revolucion del Cuerpo 1
  • Revolucion del Cuerpo 2
  • Revolucion del Cuerpo 3
  • Revolucion del Cuerpo 4
  • Revolucion del Cuerpo 5

Despre Noi

Revolucion del Cuerpo este una dintre cele mai renumite scoli de dansuri Afro-Latino-Caraibice din Bucuresti ce a luat fiinta din dorinta de a dansa, de a impinge limita in 'dansul social', in 'dansul pe scena' sau in 'dansul de competitie' din Romania cat si din dorinta de a antrena sau dezvolta actualii dansatori de salsa. Revolucion del Cuerpo a devenit o mare familie a lumii salsa ce isi propune sa impinga nivelul in dans al dansatorilor dincolo de limitele lor.

Instructorii Revolucion del Cuerpo au fost si sunt apreciati ca fiind fresh, tehnici, muzicali si creativi si au fost caracterizati ca fiind noua 'rasa' de performeri ce pot imparti aceeasi scena cu artisti recunoscuti pe scena internationala de Salsa. Pregatirea instructorilor Revolucion del Cuerpo se leaga de numele uneia dintre cele mai vechi scoli de Salsa din Romania si se extinde prin dezvoltarea individuala a fiecaruia dintre acestia, prin participarea la evenimente atat nationale cat si internationale (private-uri, cursuri, workshop-uri, bootcamp-uri). Cel mai important aspect care sta drept fundament al scolii Revolucion del Cuerpo este pasiunea pentru dans, pentru muzica si cultura Afro-Latino-Caraibica.

Echipa noastra

Cine suntem

Ada

Ada

Ada a decis sa cunoasca secretele lumii salsa in anul 2008, astfel urmand cursurile de dans in cadrul unei scoli de dans pentru scurt timp, continuand apoi sa danseze social in cluburile cu specific. In anul 2010 a fost invitata sa faca parte din trupa antrenata de Alexandra si Romy, ce avea mai tarziu sa devina Melodia Project. Pentru a-si defini evolutia ca dansator, Ada a luat parte la diferite evenimente nationale si internationale dedicate fenomenului.

Alexandra

Alexandra

Alexandra a descoperit Salsa in 2006 cand a decis sa urmeze cursurile de Salsa in cadrul uneia dintre cele mai cunoscute scoli de Salsa din Romania. Dupa cateva luni de dans, Alexandra a fost invitata sa predea alaturi de unul dintre instructorii scolii, urmand a deveni instructor nu dupa mult timp. Dupa primele festivaluri a descoperit pasiunea de a ‘urma orice in dans‘. A urmat experimentarea frecventa a multor scene de dans din afara tarii, astfel devenind in timp unul dintre cei mai buni ‘follower-i in dans‘ din lume.

Claudiu

Claudiu

Claudiu a descoperit Salsa la sfarsitul lui 2008, cand a acceptat o invitatie de a participa la un curs de dans. El a inceput cursurile de dans la o scoala de dans din Bucuresti, iar mai apoi a fost invitat sa faca parte din trupa Melodia Project. Traiectoria lui ca dansator a fost intr-o continua crestere datorita apartenentei la trupa precum si a studiului individual. Desigur, prezenta la evenimente nationale si internationale a ajutat la extinderea experientei sale.

Lili

Lili

Lili a descoperit salsa in 2009, iar dupa experienta acumulata in cadrul mai multor scoli de profil, in 2014 s-a alaturat celor care au inspirat-o de la prima aparitie. Sustinatoare a scolii inca de la inceput, a urmat cursurile de dans in cadrul Revolucion del Cuerpo si, prin implicare constanta si evolutie, a devenit unul dintre instructorii acesteia in 2018. Din pasiune pentru dans, continua sa invete si sa se dezvolte, atat ca dansator cat si ca instructor.

Romy

Romy

Romy a luat contact cu dansul pentru prima oara in 2005, ca apoi sa descopere Salsa la inceputul lui 2007 cand a decis sa urmeze cursurile uneia dintre cele mai cunoscute scoli de Salsa din Romania. De atunci, a continuat sa-si dezvolte stilul si sa se completeze ca dansator, calatorind si experimentand diferite scene de dans din lume. A inceput sa predea la sfarsitul anului 2007 iar din 2009 s-a alaturat Alexandrei in Melodia Project.

Studio-ul nostru

Sala mare
Nivel: Incepator si Intermediar

Sala mare

Dotari: 125 mp, oglinzi, parchet, sonorizare, sistem de purificare al aerului, wi-fi

Sala mare a studio-ului nostru gazduieste cursuri de dans in fiecare seara de Luni pana Joi, iar Vinerea organizam module ce ofera notiunile de baza, elementele caracteristice precum si partea de tehnicalitate a componentelor ce tin de Body Movement, Pachanga, Rumba Cubana, Afro-Cuban, Salsa on2, Spinning, Boogaloo pe baza unui Syllabus riguros structurat.


Sala mica
Nivel: Avansat

Sala mica

Dotari: 100 mp, oglinzi, parchet, sonorizare, sistem de purificare al aerului, wi-fi

Sala mica a studio-ului nostru gazduieste cursuri de dans pentru avansati unde acestia pot aprofunda elementele de baza in salsa, diferentele pentru fiecare stil (LA Style, NY Style, Palladium Style, On Clave) din punct de vedere al muzicii cat si al dansului, elementele de baza ce tin de cultura si traditia cubaneza (Son, Salsa Cubana, Rumba Cubana, Afro-Cuban) si alte detalii.

Povestea noastra

Cum a inceput totul

Programul nostru

Luni – Joi 19:00 – 21:00
Vineri 20:00 – 22:00
Module 20:00 – 21:00

Unde ne gasesti

Despre noi

Revolucion del Cuerpo este una dintre cele mai renumite scoli de dansuri Afro-Latino-Caraibice…
mai mult