fbpx

Seminar de Muzicalitate si Ritmuri Latino-Caraibice

Seminar de Muzicalitate si Ritmuri Latino-Caraibice

La Revolucion del Cuerpo credem cu tarie in faptul ca dezvoltarea unui dansator (indiferent de stil) se desavarseste prin experimentare, prin putina cunoastere a culturii afro-latino-caraibice si mai ales prin interpretare muzicala (muzicalitate). Scopul final al dansului a fost si ramane in continuare interpretarea muzicala a oricarui gen muzical in dans prin adaptarea elementelor de individualitate si a combinatiilor de partnerwork la momentul potrivit, pe ritmul potrivit.

Daca iti doresti sa evoluezi in dans si iti propui sa duci interpretarea ta muzicala la un nivel superior, iti recomandam acest seminar in care iti vom exemplifica o serie de ritmuri intalnite in genurile muzicale caracteristice zonei afro-latino-caraibice (salsa, timba, bachata, cha-cha-cha, kizomba), iti vom spune cum au evoluat ele in secolul XX, iti vom arata care sunt prioritatile in interpretarea muzicala a unei melodii (indiferent de gen) si iti vom arata elemente de dans ce pot aplicate in orice moment al unei melodii.

Acest seminar este dedicat si recomandat tuturor dansatorilor de salsa (indiferent de nivelul lor in dans) si ofera solutii simple de interpretare si intelegere a muzicii de gen. Le este necesar celor care danseaza de cativa ani si vor sa-si duca interpretarea muzicala la un nivel superior dar nu reusesc sa depaseasca ‘plafonul’ pe care l-au atins. Le este necesar tuturor celor ce vor sa descopere timpii 1 si 5 in orice melodie, dar si celor care vor sa invete sa danseze stilul Salsa on2 (New York Style).

Programul Seminarului (13 Ianuarie 2019):
Partea 1 / 18:00 – 19:30
Partea 2 / 19:30 – 21:00

Pret:
50 RON / seminar

Locatie:
Costin Bucura Studio
Piata Bucur nr. 1 (in complexul Pionierul)
– intrarea se face prin gang-ul complexului Pionierul (dupa bariera), si apoi imediat stanga pe langa zidul complexului;
– 7 min de la Metrou Unirii / 7 min de la Metrou Tineretului.

De ce sa participi la Seminarul de Muzicalitate si Ritmuri Latino?

  • Descoperi ritmurile de baza interpretate in Salsa si in alte sub-genuri afro-latino-caraibice
  • Dezvolti structura muzicala a unei melodii Salsa precum si metode de a intelege muzica mai usor
  • Experimentezi imbinarea dintre ritmurile afro-latino-caraibice si felul in care fuzioneaza ele
  • Inveti despre ritmurile afro-latino-caraibice ce au fuzionat sub numele de Salsa
  • Afli despre caracteristicile sub-genurilor Son Cubano, Mambo, Pachanga, Guaguanco, Cha-cha-cha, Guajira, Boogaloo, Songo, Timba
  • Faci cunostinta cu elemente de dans ce pot fi aplicate pe muzica si inveti cum sa le prioritizezi

Telefon: 0721929772
Facebook: Seminar de Muzicalitate si Ritmuri Latino

ATENTIE: Locurile sunt limite la numarul de 35, de aceea este nevoie de INSCRIERE in prealabil accesand butonul de mai jos.