fbpx

Salsa Lady Styling Choreo Bootcamp

Ladies' Styling cu Ada

Descopera frumusetea si eleganța dansului salsa in cadrul unui bootcamp exclusiv feminin, conceput pentru a-ti oferi instrumentele necesare pentru a-ti exprima propriul stil si pentru a-ti creste increderea in tine.

Feminitate, arms’ styling, body movement, senzualitate, footwork technique

Te vei bucura de 8 ore intense de dans in cadrul modulului intensiv – Salsa Lady Styling Choreo Bootcamp! Vei explora aspecte precum feminitatea, senzualitatea, stilizarea brațelor, tehnica footwork-ului și mișcarile corpului. In plus, vei invata o coregrafie speciala, pe care vei avea oportunitatea sa o exprimi cu mandrie alaturi de ceilalți participanți. Structura modulului iti permite sa te bucuri de sesiuni distractive și interactive intr-un mediu dedicat invatarii si explorarii libere.

Programul bootcamp-ului:
Vineri, 23 Februarie / 19:00 – 21:00
Sambata, 24 Februarie / 12:00 – 14:00
Vineri, 1 Martie / 19:00 – 21:00
Sambata, 2 Martie / 12:00 – 14:00

Pret: 
250 RON

Locatie:
Costin Bucura Studio, Piata Bucur nr. 1 (in complexul Pionierul);
– intrarea se face prin gangul complexului iar la terminarea gangului se face stanga;
– studio-ul nostru beneficiaza de ventilatie specifica salilor de fitness, aer conditionat si vestiare distincte pentru barbati si femei.

P.S. Si nu te opri aici! Dupa ce finalizezi bootcamp-ul, ai șansa sa continui antrenamentele si sa urci pe scena pentru a-ti demonstra talentul. Pretul pentru sesiunile ulterioare va fi de 40 lei/sesiune, iar programul sedintelor se va stabili de comun acord. Nu rata șansa de a te bucura de aceasta experienta captivanta si de a-ti dezvolta pasiunea pentru Salsa intr-un mediu plin de energie si inspirație!

Inscrie-te la Salsa Lady Styling Choreo Bootcamp